Barkod Etiketi, Ribon, Pos Rulosu

Barkod Etiketi, Yeni bir tasarımı yapmak için, Mağaza Yöneticisi Programı Stok Bölümünde, Barkod Etiket Tasarımı seçeneği Operations menüsü altında kullanılır. Barkod, yazı tipi ve semboller ekleyebilir ve hazır alanlardan malzeme kartlarında tanımlanan bilgileri seçerek birçok etiketi tasarlayabilir ve kullanabilirsiniz. Etiket ayarları, yazıcı ayarlarını bir kez yazdırarak bir kez 'Barkod Etiket Baskısı' barkod yazıcısı kullanılarak yazdırılır.

Pos Rulosu, Örneğin, hangi ürün satıldı? Şu anda stokta eksik olan nedir? Geçmiş satışlara bakarak ürün siparişi ne kadardır? Gibi sorulara kolayca cevap bulabilirsiniz. null Envanter Programı ve Depo Otomasyon Sistemi Yatırımları> Zamandan tasarruf sağlayan doğru ve güvenilir stok miktarı takibi, depo yönetimi, barkod ve RFid mimarisi ile istenilen boyutlarda basılı ve baskısız parşömen etiketleri üretilmektedir. Yüzeydeki bu girintiler nedeniyle, etiketin zemin kısmı kaba bir yapıya sahiptir. Ek olarak, Vellum etiketi, kaplanmış etiketten daha mat bir etiket türüdür.

Ribon, İşgücü edinimi, Fiziksel depo alanını en etkin şekilde kullanma becerisi, Kontrollü ve hatasız gönderi ile müşteri memnuniyeti, Sipariş Kontrollü girişler ve iade takibi ile depo operasyonlarını optimize etme, Kalite Kontrol, paketleme, depolama, taşıma ve hareket sayısını en aza indirme Sipariş başına, İş Akışı Dengeleme ve depo süreçleri için anlık iş yükü ve performans izleme, İzlenebilirlik (seri / lot, parti, üretim tarihi vb. izleme) ve sistemin verimli bir şekilde oluşturulması, Barkod etiketleri yaygın olarak kullanılmaktadır.

Dega Basım, Barkod etiketi bugünün zorunluluklarından biridir. Barkod etiketleri elektronik cihazlarda, mağazalarda, tüm pazarlarda ve daha pek çok alanda kullanılmaktadır. Doğrudan termal baskı yöntemi, termal etiketlerin basımında kullanılan bir uygulamadır. Termal özelliklere sahip etiketler, sıcaklığa maruz kaldığında reaksiyona girer ve kararır. Termal etiketlere yazdırırken herhangi bir sarf malzemesi kullanmaya gerek yoktur. Bunun için, etiketi ısıya maruz bırakmak yeterlidir. Termal etiketler haricindeki diğer etiketler, şerit adı verilen barkod mürekkebini yazdırmak için kullanılmalıdır. Bu tip baskı yöntemine termal transfer baskı yöntemi denir.

Kaynak: Dega Basım Etiket Sanayi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri