Bez Çanta Nedir

Bez Çanta, Ambalajlarımız çevreye dost doğa dostudur. Geri dönüşümlülük ve tekrar kullanılabilirlik esası ile üretilir. Bir ürünün natürel ve organik olmuş olması o ürünün her zaman doğaya dost olduğu anlamını taşımaz. Ürettiğimiz ambalajlar doğaya en az ve minimum zarar vererek görevini yapan kaliteli ürünlerdir. Naturel, çevreye dost, doğal ve tamamen organik ürünlerin elde edilmesi adına harcanan enerjilerin de doğaya oldukça fazla zarar verdiğini düşünerek toplam enerji kullanımımızı minimuma, en aza indirerek üretimi daha kolay, uzun ömürlü ürünler üretmekteyiz. Uniway Ambalaj olarak bizim için dopa dostu doğal ambalaj üretimi ölçüsü budur. Plastik malzemesi de doğanın bir parçasıdır.

Bez Çanta

Ham Bez Çanta, Tekrar doğaya dost bir ürün üretmenin yanında tüketici açısından da bakarsak doğru kullanıldığında ürünler tamamen doğa dostu olacaktır. Tela Nonwoven Çanta , Tela Nonwoven kumaştan yapılan çantalardır. Oldukça geniş kullanım alanları vardır.Promosyon çantası ,Fuar çantası ,Mağaza çantası Alışveriş çantaları , Özel cihaz çantaları ,Eczane çantaları gibi Tela kumaşın diğer bir ismi Nonwoven kumaştır bazı yerlerde elyaf kumaş olarak da bilinir. Çok geniş bir kullanım alanı vardır. Otomotiv , havacılık , tekstil ,medikal sektör , tarım , alanları gibi , kolay üretilebilmesi , geri dönüşümlü ve ekonomik olması bu kumaşı öne çıkaran unsurlardır. Tela Nonwoven çanta lar aynı zamanda Doğa Dostudur . doğaya bırakıldıklarında bir yıl içerisinde çözünüp toprağa karışır , yada geri dönüşüm tesislerinde işlenerek tekrar kumaş üretilebilir.

Bez Çanta Nedir?

İstenilirse bu kumaşa üretim aşamasında Antistatik , geç tutuşma tütmeme , hidrofilik veya hidrofobik özellikler eklenebilir. Tela kumaş dokumasızdır . polipropilen den üretilir yiyeceklerle ve insan derisiyle temasında herhangi bir problem yoktur. Tela Nonwoven Çantalar iki şekilde üretilirler. Ultrasonik dikişli otomasyon ve makine ip dikişli şekilde Ultrasonik dikişli otomasyon Bu yöntemde baskıları yapılan bobinler makineye takılır ve ultarsonik kaynak yöntemiyle birleştirilir yüksek adetli işlerde tercih edilir.ekonomiktir ve zamandan tasarruf edilir Bu yöntemde baskı olarak Flexo baskı uygulanır Kumaş flexo matbaa makinelerinde basılır daha çok vektörel tasarımlar da iyi sonuç verir. Yeni çıkan modeller de fotoğraf kalitesinde baskı da mevcuttur. Bu çantalarda Bir de Laminasyon tekniği uygulanır bu yöntemde Baskı OPP film üzerine basılır ve bu malzeme kumaşla birleştirilir. çok kaliteli ve görsel çantalardır.

Kaynak: Uniway Bez Çanta

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri