Sedat Uçan İletişim - Ali Tel İletişim - Ömer Döngeloğlu İletişim

Sedat Uçan İletişim, İlahi müziğin sevgili sanatçısı, Sedat uçan konser organizasyonları sizinle birlikte. Yurtiçinde ve yurtdışında konserleriyle binlerce hayranla tanışan sanatçı, uçan Sedat'ın en beğenilen ilahileri ile sizinle birlikte. Düğün programlarınız için , Sedat uçan şehir konserleri, Müftükler, bayi toplantıları için, şirketinizin açılış organizasyonları için. Hamd Rabbimize, Rabbimize.a.v) Muğibeytine'ye gidelim, arkadaşlarına selam verelim. Yorulmadan uzun yıllardır bizi takip eden sevgili sevgili dostlarımıza teşekkür etmek istiyorum.

Sedat Uçan İletişim

Ali Tel İletişim, Türkiye ve Avrupa'dan gelen çağrılarınız ve mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Rabbimiz, Rabbimiz (P. a.v) seni yoldaşların yolundan uzak tutmama izin verin, umarım lordum, grant, dualarınızda kardeşinizi kaçıracağınız önümüzdeki günlerde farklı projelerle ve albümün çalışmalarıyla tekrar diler... kalbinin içine bu değerli dinleyicilerimiz, son albüm, Tüm Müzik piyasası için beni almayın ve sosyal platformlar 2018 10 Haziran ' da yayınlandı. Ünlü ilahi ve Sufi sanatçısı Sedat uçan, hem Türkiye'de hem de yurtdışında büyük bir Doğu Anadolu şehri olan Erzurum'da doğdu. Vicdani, yararlı ve dürüst bir insan olma özelliğine sahip ünlü şarkıcı Erzurum ilinde Ispir köyünde doğdu.

Ali Tel İletişim

Ömer Döngeloğlu İletişim, Ardıçlı Köyü olarak bilinen bu köyde, Sedat Uçan, 1975 yılında doğan lise yıllarına kadar ailesiyle birlikte hayatını geçirdi. Köydeki yıllarda bile müzikle ilgilenen ünlü şarkıcı, kendi kompozisyonlarını Sufi bilgisi ile oluşturmaya başladı ve etrafındaki insanların dikkatini oldukça güzel ve akıcı olan ses tonuyla çekmeyi başardı. Ispir ilinden lise eğitimi için uçan Sedat, Ispir İmam Hatip Lisesi'nden mezun olarak eğitimini tamamladı ve hayatını ilahi ve Sufi müziğine adadı.'Muhammed'in reverence' adlı ilk albüm, herkesten büyük beğeni topladı. Kur'an ve kendi tarzının güzel sesini okuyan öğretmenimiz Hafiz Ali Tel, 13 Eylül 1983'te Erzurum'da doğdu. Tokat 1968'de doğdu. evli ve 5 oğlu var. Zile Altınyurt İlköğretim Okulu, Zile İmam Hatip Lisesi ve Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu.

Ömer Döngeloğlu İletişim

Öztürk Organizasyon, Özellikle Ramazan, İftar, Sahur ve özel dini günlerde İslami bilgileri ve Müslümanları öğrenip başarılı bir şekilde hayatını yayınlamaya devam etmek için programdan faydalanmak için paylaşmaktadır. 2000 Hz'de. Peygamberin izinde, 2012 yılında, Peygamberimizin arkadaşları, 2014 yılında Allah'ın elçisini görenler, dillerden düşmeyen 100 dualar ve Mu'ab B. altı kitap yazdı, Umayr. İlahiyat yazarı Ömer DÖNGELOĞLU, hodaigni'yi ofisinde ziyaret etti. UMRE ziyaretimiz sırasında Vakfımızın faaliyetleri hakkında onun nimetlerini aldık ve danıştık. Bize zaman veren ve bizi çok sıcak bir şekilde ağırlayan öğretmene teşekkür etmek istiyoruz ve İslam hizmetindeki başarısı için ona teşekkür etmek istiyoruz.

Kaynak: Öztürk Organizasyon

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri