Barkod Etiketi » Dega Basım Etiket Sanayi

Barkod Etiketi, Bu nedenle, elektronik veri alışverişi adresleri yerine konum numaralarını kullanmak çok daha etkilidir. Gs1 konum numaraları, bilgi sistemlerinde adreslerin ayrıntılı içeriğine erişmek için bir erişim anahtarı olarak kullanılır. GS1 sistemi, GS1 GLN (Global konum numarası) adı verilen konum numaraları, gtın-13 numaralandırma standardı kullanılarak oluşturulur. Gerektiğinde barkod ile de sembolize edilebilirler. 4 varlık GS1 sistemi sabit kıymet olarak kabul edilen sabit varlıkları tanımlamak için sabit kıymet numaralarını geliştirdi.


Barkod Etiketi

Pos Rulosu, Bu duran varlıklar, ticarette hareket eden tarafların hareket ettiği ve geri döndüğü (geri) kurumlardaki sabit (taşınmaz), hareketli olmayan varlıklar olabilir. alternatif olarak - ” iade edilebilir " kaplar, bir kap, palet, varil, konteynere benzer bir şekilde konteynerler olabilir. Sektörde 15 yıllık tecrübesi ile firmamız Üreticiden tüketiciye Ribon satıyor, üreticinin verilerini doğrulamak ve müşterilerine en iyi kaliteyi sunmak için. baskı kalitesi testleri yaparak ve müşterilere sunarak, herhangi bir sorun yaşamadan ürünler sunar.

Pos Rulosu

Ribon, Firmamız birçok yönden sürekli stok kullanarak hızlı teslimat yapmayı amaçlamaktadır ve çeşitli şekillerde 10.000'den fazla sürekli stok ile çalışır. Hızlı şerit üretimi makinelerin üretim aşamalarında, 20 milimetreden 230 milimetreye , 74 metreden 1000 metreye kadar , masaüstü yazıcı şeritlerinden endüstriyel Barkod Yazıcı şeritlerine, Videojet markem ® savema® kalite sıkıntısı yoktur.Domino® gibi tarih kodlama makinelerinden uyumlu şeritlere ve sıcak folyoya kadar değişen termal yazıcı şeritlerinin birçok alanında hizmet veriyoruz. Ribon nedir ? Nerede Kullanılır? Şerit Balmumu, reçine ve çeşitli kimyasalların karışımı ile üretilen bu bir şerit şeklinde mürekkep ısı transferi ile kağıt, plastik malzeme veya diğer malzemeler üzerinde baskı sağlayan bir üründür.

Ribon

Dega Basım, Başka bir deyişle, şerit yazıcı kartuşu, toner veya karbon kağıdı bir şerit olarak düşünülebilir. Nasıl üretilir ? Kullanım için şeritler ve renklere göre çeşitli ebat ve ebatlarda üretilir. Genellikle 1 metre genişliğinde ve 20.000 metre uzunluğunda üretilen Jumbo şeritler, kesme makinelerinde kullanılan barkod yazıcı veya etiketin genişliğine göre istenilen boyut ve uzunluğu keserek müşterilere sunulmaktadır. Şeritlerin kalitesini ve dayanıklılığını üretiminde kullanılan Balmumu ve reçinelerin karışım oranı. Balmumu (Balmumu dereceli) şeritler düşük ısı ile karanlık baskılar üretmek, ama onların dayanıklılık ılımlı.

Kaynak: Degabasim.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri