Elektrikli Yerden Isıtma - Snow Elektrik

Elektrikli Yerden IsıtmaBuna ek olarak, devre kesici ve Rcd'lerin yeni yük akımıyla eşleştiğini kontrol edin. Yüzey izolasyonu şimdi kurulacak ve yapılacak ilk şey, elektrik tabanından ısıtma kalitesini ısıtmaktır. Sistemin verimliliğine ve verimliliğine bağlı olacaktır. Penophol, bu durumda en iyi yalıtım olarak kabul edilir - kendinden yapışkanlı bir tabaka ve folyo kaplı kaplamalı haddelenmiş alet malzemesi. Tek ihtiyacınız olan tüm beton yüzeyini bir popo eklemiyle yapıştırmaktır ve hemen eklemler bir folyo bant ile yapıştırılmalıdır. Penofolün odanın yalıtımını arttırmak için birkaç santimetre duvara gitmesi gerektiği unutulmamalıdır.

Elektrikli Yerden Isıtma

Isıtıcı Kablo, Oda yüksekliğini biraz azaltmak istiyorsanız, penofolü polipropilen veya genişletilmiş polistiren gibi başka bir ısıtıcıyla değiştirebilirsiniz. Tamamlandığında, robotun yalıtımının çevreleyen duvarlarına bir amortisör bandı yapıştırılması önerilir, amaç ısıtıldığında kaplamanın genişlemesini telafi etmektir. Buna ek olarak, ısı yalıtım tabakasına bir metal ızgara koymanız gerekir, bu da ısıtıcıyla doğrudan temasını önler ve ısıtmanın kiremit altındaki elektrikli bir yerden kurulumunu kolaylaştırır. ısı sensörü kurulumu sistemi izlemek ve kontrol etmek için, özel bir termostat ve sıcaklık sensörü takmak gerekir. Termostat, sistemin açma / kapama zamanını ve en uygun sıcaklığı ayarlayabileceğiniz bir regülatördür (mekanik veya elektronik). Prizlerin yanındaki duvara monte edilir. ısı sensörü için zemine monte edilmelidir.

Isıtıcı Kablo

Yerden Isıtma Sistemleri, Bu amaçla, duvara dikey olarak yönlendirilen termostattan özel bir oluk oluşturulur. Daha sonra, sensör oluklu bir boruya yerleştirilir ve elektrikli ısıtmanın sıcaklığının karo altında izlendiği yere yönlendirilir. Burası kablonun iki turu arasında ortada, yakınlarda herhangi bir kavşak olmamalıdır. Oluk sensörü hasara karşı korur ve bununla birlikte, herhangi bir zamanda (örneğin, başarısız olursa) erişim sağlar. Dolgu macunu ile tabakada kalacak olukların ucunu doldurmanız önerilir, böylece güvenilirlik için çözeltiye girmezler. Isıtıcı kontrol dizisi kablo (veya mühür) döşeme önce, onun direncini ölçmek için gereklidir. Bu değer geçiş verilerinden %10'dan fazla değişmemelidir. Bunu yapmak için, özel bir cihaz kullanmanız gerekir - Kablolar renk işaretlerine sahip değilse fazın nerede olduğunu belirleyen bir multimetre (aşağıdaki fotoğrafta gösterilir).

Yerden Isıtma Sistemleri

Snow Elektrik, Direnç nominal değere karşılık gelirse, karyolanın altındaki elektrikli bir yerden ısıtma yükleyebilirsiniz. Kablo bağlantısı (veya termostat) artık tamamen hazırlanır, ısıtma elemanının sabitlenmesi gerekir. Bir kablo kullanıyorsanız, resimde gösterildiği gibi bir montaj bandı kullanarak takın. Bu durumda, zeminin altındaki elektrikli zeminden daha kolay ve daha hızlı ısıtma yapan plastik kolların kullanılması önerilir. Dönüşler arasındaki mesafe tüm alan boyunca aynı olmalıdır, aksi takdirde elektrikli yerden ısıtma düzensiz olacaktır. Isıtma paspasları kurulumu daha kolaydır. Bobinler arasındaki mesafe tüm uzunluk boyunca korunur. İhtiyacınız olan tek şey, malzemeyi şemaya göre düzenlemek ve termostata doğru bir şekilde bağlamaktır. Zeminin altındaki zemin tamamlandığında, bağlantının doğruluğunu kontrol etmek için direnci bir multimetre ile ölçmek gerekir.

Snow Elektrik

Elde edilen değer, karodan önce ölçülen değerle eşleşmelidir. Beton bir çözüm üretmek için aşağıdaki malzemeleri hazırlamanız gerekir: 4 kum; 1 parça çimento; 5 moloz; 0.6 kısım su; çimento özel plastikleştiricinin ağırlığının %1'i (çözüm esnekliği sağlar). Suyun miktarının küçük olması gerektiğine dikkat edilmelidir, aksi takdirde SAPTA çatlaklar oluşabilir. Genişletilmiş kil ve perlit ulaştığında, nerede olduklarına bakılmaksızın çözeltiye eklemek yasaktır. Bu malzemeler ısı transferini bozar ve iletken aşırı ısınmanın nedenlerinden biridir. Kek bağlarının kalınlığı 3 ila 5 santimetre olmalıdır, bu değerlerin ötesine geçilmesi önerilmez. Döküldükten sonra, harç tamamen ayarlanana kadar beklemeniz gerekir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri