Barkod Etiketi

Barkod Etiketi, kağıttan yapılmıştır, bu nedenle yırtılma olasılığı yüksektir. Ribon kullanılarak basılır ve yüzeyde basit çarpıtmalar yoktur. Etiket çıkartmaları kuş etiketlerinden yapılabilir. Kuş etiketlerinin yüzeyleri düz ve pürüzsüzdür. Bu pürüzsüz yüzey baskı net olmasını sağlar. Kuşun nasıl etiketleneceği ile ilgileniyorsanız, burada beğeninize sunulan ürünleri inceleyebilirsiniz. Kullanılan Barkod Yazıcı, baskı barkod etiketleri türleri ilkesine bağlı olarak seçebilirsiniz; genel olarak, kağıt plastik veya plastik bazlı malzemeler iş, Sanayi, kozmetik veya Kimya Sanayi genel anlamda barkod çıkartmalar çeşitleri kullanılarak üretilen profesyonel etiket kullanılmak üzere geliştirilen türlerinden biri olarak kabul edilir. Opak barkod etiket modelleri genellikle esnek etiketlerde bulunur. Ürün şerit baskı için tercih edilir. Soğuk veya ısıya karşı son derece dayanıklı metalize plastik barkod etiketleri de yırtılmaya karşı dayanıklıdır.

Barkod Etiketi

Üst yüzey metalik parlaklıkla renklendirilir, bu nedenle son aşama şık olur. Elektronik cihaz satış veya onarım yapan şirketler tarafından tercih edilen mat barkod etiketi, ihtiyaçlara uygun geniş veya uzun bir yapıda barkod etiketleri içerir. Etiketler yırtılmaya karşı dayanıklıdır ve minimum düzeyde ısı, ışık ve nemden etkilenir. Araç tabanlı bir cihaz kullanılarak üretilir. Barkod etiketleme işinize ve barkodu yapıştıracağınız zeminin özelliklerine veya barkod etiketini tutmak zorunda kalacağınız yerin özelliklerine göre en doğru barkod etiketini seçebilirsiniz. Barkod etiket hemen hemen tüm işletmelerde marka için kullanılan bir üründür. Bugün, her sektörde kullanılan her cihaza uygun olarak farklı barkod etiket boyutları sağlanabilir.

Dega Basım Etiket Sanayi

Dega matbaa etiket sektöründe faaliyet gösteren firmamız, Türkiye'de birçok nitelikli firma için bu hizmetleri sunmaktadır. Örneğin, ünlü markaların kullanımı için, kaliteli kağıttan kaplamalı kağıda etiketler üretebiliriz. Termal etiket veya termal transfer etiketi iki tipte sunulabilir. Buna ek olarak, bazı müşterilerimiz yazıcı ile kullanabilecekleri barkod etiketi A4 ürünlerini talep ediyorlar.  Barkod etiket Şeridi ve ürünleri etiketlere baskı sağlar. Baskı makinesinde mürekkep baskısı yapan ürünün tanımı da Ribonun ne olduğu sorusunun cevabıdır. Bu bağlamda, barkod etiketinin ne olduğu sorusu için mürekkep baskı bilgi etiketine cevap verilebilir. Örneğin, düz beyaz dışındaki sarı veya kırmızı renkli bir barkod etiketine baskı uygulanabilir.

Kaynak: Dega Basım Etiket Sanayi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri