Gündoğdu Asfalt

Renkli desenli asfalt yapımı, dekoratif baskı sistemi dünyanın birçok yerinde her türlü hava koşulunda ve trafik koşullarında kanıtlanmış bir üründür. ABD den Avustralya ya kadar bölgede kullanım alanında birçok şirket tarafından uygulanmakta ve tüm bu projeleri başarılı bir şekilde yürütmeyi ve üst yapı ve inşaat sektöründe güçlü gücünü sürdürmeyi taahhüt etmektedir. Türkiye genelinde uzmanlaştığı yüksek kalite ve güvenilir projeleriyle marka olmayı hedeflemektedir.

Renkli desenli asfalt yapımı

Dekoratif asfalt, Zemin kattan renkli desenli asfalt uygulanabilir ve mevcut hasarlı asfalt veya beton zemine uygulanabilir. Mevcut asfalt zemin güçlendirmek ve dekoratif bir görünüm elde etmek için mevcut asfalt zemin pratik ve hızlı bir uygulama sadece renkli yüzey kaplama işlemi ile elde edilir. Renkli desenli asfaltın uygulanacağı yerler CAD ve 3D ortamındaki mühendislerimiz tarafından teknik ve görsel müşteri istekleri göz önüne alındığında durum planındaki desen ve renk seçeneklerine göre tasarlanır ve uygulamadan sonra oluşacak görünüm ve teknik bilgiler uygulamadan önce yeniden canlandırılır.

Dekoratif asfalt

Bisiklet yol yapımı, Zeminin hazırlanması renkli desenli asfaltın yüzeyi sıkıştırılmış ve %98 oranında geri kazanılmış istikrarlı bir zemin olabilir. Gerekirse toprak iyileştirme ; mekanik malzeme plentmix malzeme veya bağlayıcı tabaka asfalt yamaçları verilir ve gerekli kalınlık döşenir ve alt zemin iyileşmesinin sıkıştırılması yapılır. Renkli desenli asfaltla kaplanacak zemin yeterince kalınsa beton herhangi bir işlem yapmadan asfaltın üzerine döşenebilir. Renkli desenli asfalt uygulamasında asfalt döşenmesi özel tasarım sıfır numara tip 0 5 asfalt kullanılır.

Bisiklet yol yapımı

Renkli baskı Asfalt, Sıfır sayı asfalt %91 00 0 5 mm agrega %2 20 dolgu %6 80 bitüm A. C. 60/70 nüfuz oluşur. Asfalt yüzeyine püskürtülen özel fırçalar 80 cm genişliğinde yayılır böylece asfaltın siyah rengi aynı işlemde kalmaz ilk kat bittikten sonra ikinci katta tekrarlanır. İkinci kat boya kurutulduktan sonra yüzeye yaklaşık 2 ila 3 saat su yalıtımı ve mevcut boyanın korunması ile renk parlatma işlemi püskürtme yöntemi ile atılır ve renk asfalt kaplama işlemi tamamlanır.

Renkli baskı Asfalt

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı na göre renklendirme uygulamasından yaklaşık 23 0C ve %50+/ 5 RH Bakanlık yeşil ve yaşanabilir şehirlerin hedefleri kapsamında projelerini hızlandırdı. Ankara bisiklet ve doğa sporları Derneği Başkanı Murat Yumrutaş VOA Türkiye de Türk e yaptığı açıklamada artık bir araç olarak kabul edilmek istediğini trafikte yer alabileceğini söyledi. Yumrutaş “doğa ve çevre için ve sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için bisiklet seçiyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri