İkbal Denizcilik - Gemi Donatım ve Borulama Hizmetleri

Gemi Donatım, Goltens operasyonda kalmak ve son derece verimli bir şekilde kurulumu tamamlamak için gemi sağlayacak bir plan idam böylece sahipleri için kritikti. Bunu yapmak için Goltens alanın son derece doğru ±2.00 mm 3D Lazer taramasını gerçekleştirdi ve elektrik bağlantıları için ilgili teknik ayrıntıları ve teknedeki ekipmanı arma için mevcut geçişi kontrol etti. 3D tarama kurulumun 3D CAD tasarımını oluşturmak için kullanıldı ve ayrıntılı mühendislik çizimleri yapıldı bundan sonra tüm parçalar çok yüksek bir hassasiyetle prefabrik edildi.

Gemi Donatım


Borulama, Goltens teknede boru ve ekipman teslim ve bir Goltens Binicilik mürettebat prefabrik boru ve Optimarin sisteminin kurulumu tamamlamak için gemi katıldı. Çamur ve tortu susuzlaştırılır ve ikincil bir muamele ile sıkıştırılır böylece güvenli bir şekilde daha fazla kıyıya işlenebilir. Damen bir Damen balast Su Arıtma teknesi gemide konabilir veya bir römork bir Duba veya gemilerin diğer türleri üzerinde liman etrafında hareket edilebilir kendi kendine yeterli bir mobil konteyner olarak sistemi teslim edebilir.

Borulama


Ballast Treatment System, Her lDamen InvaSave 300 konteyner birimi birden fazla konteyner birimi kullanılarak elde edilmesi gerekiyorsa 300 m3/saat ölçeklendirme ile işler. Kara tabanlı test tamamlandı ve konteynırlanmış sürümü şu anda gemide küçük bir konteyner gemisi testleri geçiyor. Damen Fransız üretici Bio-UV de dahil olmak üzere diğer üreticilerin sistemleri kullanır. Balast suyu arıtımı için Balast suyundan boşaltılan Abstractinvaziv su türleri günümüzde deniz ortamında ortaya çıkan en ciddi sorunlardan biridir.

Ballast Treatment System


Bu inceleme kağıdı balast suyu arıtımı için uygulanan mevcut teknolojileri özetlemektedir. Bu teknolojiler ya liman tabanlı ya da gemi tabanlı olabilir ikincisi de uygulanması daha kolaydır. Onboarda özel önem verildi. fiziksel ayırma mekanik veya kimyasal yöntemler olarak kategorize edilebilen tedavi yöntemleri.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri