Tela Çanta - Uniway Bez Çanta

Tela Çanta, Baskılı kumaş torba teslimat bilgileri 12:00'e kadar stok ürünlerine yerleştirilen siparişler aynı gün 12: 00'den sonra ertesi gün kargoya teslim edilecektir. Stok dışı ürünlerdeki siparişleriniz, işin büyüklüğüne bağlı olarak değişir, ancak ortalama 1-3 iş günü arasında kargoya teslim edilir. Siparişiniz kargo gemisine teslim edildikten sonra, kargo şirketi 1-3 iş günü içinde adresinize teslim edilecektir.

Tela Çanta

Ham Bez Çanta,  Uzak bölgelerdeki nakliye işlemi nedeniyle teslimatların biraz daha uzun sürebileceğini lütfen unutmayın. Nakliye şirketlerinin çalışmaması olasılığı nedeniyle (resmi tatil günlerinde ve hafta sonları ) teslimatınız teslimatın ilk gününde yapılacaktır. Siparişiniz kargoya teslim edildiğinde sizi bilgilendirmek için otomatik e-posta gönderilir. Neden sıkıştırılmış ham bez torbalar plastik torbalar gibi çevreye zarar vermez.

Ham Bez Çanta

Bez Çanta, Doğaya zarar vermeyen bir üründür. Son yıllarda tüketiciler yan yana tercih edilmeye başlandı. kazanlığının uygulanan çeşitli baskılarla %100 pamuklu bez poşetlerinden insan sağlığı ve doğasına zarar vermez. İstediğiniz şekilde tasarlayarak günlük yaşamınıza renk katabilirsiniz ve çantanızı her kıyafetle kolayca tasarlayabilirsiniz. Güzel bir hediye ya da onları özel günlerde özel hissettirmek isteyenler için büyük tasarımları ile bir mesaj verebilir.

Bez Çanta

Uniway Bez Çanta, Arkadaşlarınıza veya ruhlarınıza hitap edecek tasarımlar kullanarak arkadaşlarınıza bez çantalar sunabilirsiniz. Özel günlerinizi ölümsüzleştirmek size kalmış. Doğum günleri, evlilik yıldönümü mezuniyet gibi unutulmayacak anıların her zaman taze kalmasını sağlayacaktır. Baskılı kumaş çanta kumaş özellikleri bez ham kumaş bez hood bez.

Uniway Bez Çanta

Hasse de Amerikan kumaş olarak bilinir. Ham bezler, pamuk ipliği kalınlığına ve dokuma sıklığına dayanan belirli genişlik ve uzunluğa sahip kumaşlardır. Kumaş ağırlığı metrekare başına 140 GR kumaş Tel sayısı: 46 Tel. Dikiş özellikleri ham bez torbasının montaj alanları dikiş ve zincir dikişleri ile dikilir ve düz dikişler kulplara ve ağızlara yapılır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri