Cep Hastanesi

iPhone X Ekran Değişimi, Gönderilen telefonlarda, lütfen aksesuar bellek kartı SIM kart kılıfı vb. Ile bildirişime geçin. Göndermeyin. Taşıma esnasında cihazınıza zarar vermemek için lütfen dikkatli bir şekilde paketleyin. 24/7 güvenlik kameraları gözetim altında tutulur ve bununla beraber sigortalıdır. Teknisyenlerimiz ek bir önlem olarak statik bir elektrik arındırıcı bilezik giyerler. Ekran değiştirme işlemlerinde bilgileriniz mutlaka silinmez.

Samsung Ekran Değişimi, Telefonun ekran kalitesi orijinal geçmişine geri basar. Ekran onarımından sonrasında, telefonu arzu ettiğiniz kadar inceleyebilirsiniz. Ekran ile ilgili en küçük bir tereddüt içinde geri ödeme hakkına sahiptir. Kırılmaz cam koruyucu ekranda ücretsiz olarak monte edilir. IPhone x ekran değişikliği iPhone x ekran değişikliği daha yakından incelemek istiyorsanız yapılır, derhal GSM Apple teknisyenleri tarafından alınan resmi YouTube kanalı aşağıdaki videoyu seyredebilirsiniz. ıPhone x ekran ekranı bozuk güvence mi? ıPhone x ekranı bozulduğunda,  kalır.

Huawei Ekran Değişimi,  sonra, aletinız 6 aylık GSM onaylı ve imzalı ekran garanti kartınızla size teslim edilecektir. Bu şekilde, güvence süresi süresince, kullanıcı hatası haricinde karşılaşılan teknik ve donanım problemlerı Apple teknisyenleri tarafınca ücretsiz olarak çözülür. Telefon ekran performansında herhangi bir değişim yoktur, doğrusu dokunmatik hız/duyarlılık ve ekran parlaklığı/çözünürlük. Kargoya adınızı, soyadınızı ve GSM numaranızı not olarak ekleyin. Bizler ekran değişikliği yada cam değişiminden sonra telefonunuzu test edebilirsiniz önce ekran kilidi açık olmamalıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri