Dega Basım

Eko Termal Etiketler, maliyet açısından en ucuz etiket türü oldukları için çok tercih edilir. Etiket, ısıya ve güneşe maruz kaldığında koyulaşmayı gösterir. Eko termal etiket ölçümleri için firmamızı arayabilirsiniz. Kullanılan barkod, yazıcının baş alanındaki ısı ile birlikte termal sıvılaşmayı gösterir ve eko termal etiket üzerine basılır. Bu nedenle, eko termal etiket üzerine yazdırmak istediğinizde, şeritler kullanmanız gerekir.

Kuşe Etiket, Doğrudan termal yöntemle, etiketinize kolayca ve daha düşük bir maliyetle yazdırabilirsiniz. Bu etiketler iki kategoride kendinden yapışkanlıdır. İki kategori vardır kağıt tabanlı ve plastik tabanlı. Kağıt bazlı etiketler plastik bazlı etiketlere göre kısa ömürlüdür. Dış faktörlerden daha kolay hasar görür. Su nemi ısı ışığı benzer şekilde dış faktörler her iki etiket türünü de etkide bırakır, ancak kağıt bazlı etiketler bu tür faktörlerden daha fazla fayda sağlar.

40x58 Terazi Etiketi, Bunlara ek olarak, barkod etiketleri doğrudan termal baskı etiketlerine ve termal baskı baskı etiketlerine ayrılabilir. Termal etiketler için doğrudan termal baskı yöntemi kullanılır. Termal etiketler ısıya maruz kaldıklarında tepki verirler. Termal etiketler dışındaki diğer etiketler, Ribon adı verilen bir barkod mürekkebi olarak tanımlayabileceğimiz sarf malzemesi ile basılır. Bu tip baskı yöntemine termal transfer baskı yöntemi denir.

Kargo Etiketi, Parşömen etiketleri Balmumu kurdele ile basılır. Baskılı ve baskısız parşömen etiketleri sipariş edebilirsiniz. Eco eco thermal label kısa süreli kullanım için tercih edilen etiket türüdür. Nemli sıcak ve soğuk ortamlar, farklı hava koşullarına dayanıklı olmayan etiket türüne benzer. Bu nedenle maliyet düşüktür. Baskı olmadan basılabilir veya satılabilir. Bir etiket sipariş ederken, üreticiyle konuşun, amacınızı açıklayın ve etiket tercihinizi sonuçlara göre yapın.

Kaynak: Dega Basım Etiket Sanayi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri