Erler Plastik Hizmetleri

Medikal Plastik Üreticileri, Bunlardan biri, plastikleşmenin başlangıcı vida, malzemeyi huniden kovaya çevirirken, plastik hammadde kabın arkasından ve erimeye başlayan malzeme, kabın aldığı alet-cihaz vasıtasıyla meme boşluğuna doğru itilir. Vida bunu yaparken, yatay olarak geriye doğru döner. Kalıp tasarımında kalıp gazının işlenmesinden sonra dikkate alınması gereken ikinci konu, soğutmanın nasıl gerçekleştirileceğidir. ürün yüzeyi ile ürünün ağırlığı arasındaki oran ne kadar büyükse, ürün soğutma o kadar hızlı olur. Enjeksiyon, otomobilin en küçük bileşeninin tüm vücut panellerinin çeşitli parçalarının üretimi için yaygın olarak kullanılmaktadır.

Medikal Plastik Enjeksiyon,  kalıplama makinesinin plastisite Kapasitesi, bir saniyede kaç gr plastiğin eriyebileceğidir.Plastikleştirme kapasitesi, tüm markaların teknik özellikler kataloğunda yazılmıştır.Daha yüksek plastikleştirme kapasitesine sahip plastik enjeksiyon makineleri rakiplerinden daha iyidir. Kalıbın dişi tarafı bu plakadan enjeksiyon makinesine bağlanır. Isı yalıtım plakası, sıcak yol kalıplarında üst plaka ile enjeksiyon tepsisinin içine yerleştirilir. Bu beyazlık, parçanın yeterince soğutulmamasından kaynaklanır. Şekil 5. Prototip kalıptan önce tankın alt gövde kısmının üç boyutlu geometrisi Şekil 7 de incelenir.Şekil 7 deki parçaların dolum süresi, Şekil 8 de kalıplama anında sıcaklık dağılımıdır. Bunun nedeni, ısı transfer katsayılarının farklı olmasıdır.

Medikal Plastik Kalıp, Şekil 3. Çalışmada kullanılacak marka moldmax alaşımlı çelik sertleştirilmiş W302 dın 1,2344 paslanmaz çelik teknik özellikleri yüksek ısı iletkenliği ve korozyon direnci alaşım çok iyi parlatılmış kalıp bakır berilyum. Kalıp çelik ve sıcak yollar ve Manifoldlar için enjeksiyon kalıplarında kullanılır. Bölüm geometrisi de çalışmaya çok yatkındır. Ters durumda, ürün geç soğuk olur. Enjeksiyon işleminde, soğutma hızlı soğutma yapmak için su ile yapılır. Su kanalları kalıba açılır ve hammadde ısıyı geçirerek soğutulur. Şekil 1 Şekil 1. Örnek modelde, kalıp içine oluşturulan su kanalı hatları türbülanslı akış elde etmek için kaba işlenir. Bu aşamada, vida boşluğunda biriken plastik vidayı geri zorlar. Vidanın arkası, arka basınca karşı basınç uygular. Buna ek olarak, hammaddenin erimesi bu aşamada vida sürtünmesi ve ısıtıcılar vasıtasıyla sağlanır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri