Net Koli

Koli, Birçok kalite seçeneğine ev sahipliği yaparak, ucuz parsel talep eden şirketlere ucuz parsel seçeneği sunabilir. Avrupa'da oluklu mukavva üretiminde Türkiye 6. Sırada yer alıyor. Romanya üretimden çıkarıldığında, Türkiye çok küçük olan en büyük artış oranına haizdir.Türkiye'de oluklu mukavva sektörü her yıl Türkiye'nin GSYİH'SININ %50'sini artırmaya devam etmektedir. Türkiye'de, oluklu kağıt hammaddesinin %70'i geri dönüştürülmüş kağıttan üretilmektedir. Züccaciye kırılgan mobilya ve daha fazlası. Oluklu mukavvanın öteki bazı faydaları aşağıda listelenmiştir.

Oluklu mukavva, geri dönüştürülebilir ve yeniden üretilebilen ve kısa geri dönüştürülebilir olarak yine kullanılabilen ve en yüksek çevresel uyumluluğa sahip bir Ambalaj türü olarak tanımlanabilen bir maddedir. Oluklu mukavva ilk olarak 1870'de Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanıldı. Dünya genelinde. Albert Jones oluklu kağıt 1871 1874 G. Smyth tek taraflı oluklu mukavva ve Oliver long oluklu mukavva 1874 senesinde üretildi ve patentlendi. Ülkemizdeki ilk oluklu mukavva Fabrikası 1954'te anlayış Partisi tarafınca başlatıldı. Bu yapı oluklu mukavva verir, sertlik ve dayanıklılık sizin için önemlidir. Oluklu mukavva klima yapısına sahiptir. Oluklu mukavva yapısındaki basınçlı hava, sıcaklık değişimlerine karşı muhteşem koruma sağlayan bir izolatör olarak da hizmet eder.

Kolici, sıkışan hava termos ve ısıcam benzer biçimde durgun hava ürünleri, ısı ve soğuğa karşı koruma sağlar. Oluklu mukavva kullanıcıları için önemli notlar. Oluklu mukavva ambalajın performansı yalnız kullanılan hammaddelere ve üretim yöntemlerine bağlanamaz. Ambalaj tasarımı standartları ve yasal uygulamalar da dikkate alınmalıdır. Oluklu mukavva kutu kullanıcısı, kurumların beklentilerini karşılamak için ambalajı satın almalarına büyük ölçüde yardımcı olur. Bu informasyon kutusu üreticisi ışığında oluklu mukavva kutuları kullanmanın tüm avantajlarından yararlanmak için önerilerde bulunabilir. Oluklu mukavva ürün kutusu üreticinize ürününüzü ve tam boyutları, ağırlığı ve fizyolojik özellikleri tanımlamak için kullanımını verdiniz mi? Hızlı bir şekilde break-down gibi ürününüzün özelliklerinden bahsettiniz mi?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri