Dega Basım Etiket Sanayi ve Barkod Etiketi Hizmetleri

A4 Etiket Kağıdı, Şekilde yapışmasını sağlamak için yeterli neme sahip olmazlar. Yapıştırıcının düzgün bir şekilde çıkıp çıkmadığını test etmeyin: bir etiketi çıkardıktan hemen sonra bir etiketi soymaya çalışırsanız, ortaya çıkar. Etiketleriniz ve ürünleriniz arasında mümkün olan en iyi bağı oluşturmak için, her zaman buna göre ayarlamak için yapışkan zaman verin. Türkiye'nin bahçecilik sektöründeki sekizinci yılında Ekim 2016'da bir politika imzalamış ve sektörün ihtiyaçları ve müşterilerimizin memnuniyeti doğrultusunda uzun vadeli altyapı çalışmalarımızın ardından dünyada yüksek baskı tasarımı ve yüksek fotoğraf kalitesi ile hazır bitki etiketlerinin üretimine başlamıştır.

Etiket Ölçüleri, Stoktan 12 çeşit aromatik bitki etiketi satmaya başladık. Müşterilerimizin yeni talepleri doğrultusunda numara ve etiket çeşitlerimizi zenginleştirmeyi planlıyoruz. Etiketler bir hazne modeli olarak üretilmektedir. ​ Bu sistemde, size tip ve çoklu başına en az 50 adet şeklinde sipariş edebilirsiniz benzersiz bir hizmet sunuyoruz. Satışları artırmak, kurumsal kimliğinizi etkilemek ve müşterilerinizi memnun etmek için bugün bizimle iletişime geçin! Bunu yapmayın; genel dikkat: yazılım ve şablonlar ve yazıcılar, tasarımın karmaşıklığı ve üretebilecekleri hizalamanın doğruluğu ile sınırlıdır.

Barkod Etiketi Boyutları, Bu nedenle, tasarımınızın kullandığınız GE Ken ekipmanına uygun olduğundan emin olun. Karmaşık veya ayrıntılı tasarımlardan sınırlara sahip katmanlı tasarım, vb., yazılımınızın ve donanımınızın bu tasarımları ihtiyaç duyduğunuz hizalama hassasiyetiyle yeniden üretebileceğinden emin değilseniz. Senden uzak dur. Nakliye süresi maksimum gün. Dega baskı şirketi, deneyim ve iyi fiyatın en iyi fiyatıyla en kaliteli malzemelere odaklanmıştır. Dega printing ile işbirliği yapmanızı ve Środda Wielkopolska'daki merkezimizi ziyaret etmenizi bekliyoruz.

A4 Etiket Kağıdı Şablonu, Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen satış temsilcimizle telefonla iletişime geçin. Biz İngilizce Almanca konuşmak ve etiket türleri kullanmak için alana bağlı olarak değişir Lehçe. Uyarı ve uyarı etiketleri çevremizdeki sigara amacıyla kullanılan, lütfen kapıyı kapatın, en böyle kelimelerle hatırlamak gibi trafik canavar, duralım. Etiketler, kullanıldığı her sektöre göre farklı isimler ve kullanım amaçlarına göre farklı isimlerdir. Yüksek mukavemetli agresif bir yapışkan solüsyon olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri