Akrilik Zemin Kaplama, Desenli Asfalt ve Bisiklet Yolu Boyası Hizmetleri

Akrilik Zemin Kaplama, Asfaltın Çok Düşük Su Alım Oranı Nedeniyle, Dayanıklılık Diğer Ürünlerden Çok Daha Uzundur. Hızlı uygulama imkanı vardır. Ekonomik estetik Hızlı Uygulama dayanıklı güvenli temiz sağlıklı güvenli desenli asfalt uygulamalı alanlar ve alternatif çözümler fabrika sitesi yollar kaldırımlar sokaklar ve sokaklar açık ve kapalı park yerleri tören alanları ve meydanlar. Renkli ve desenli asfalt dekoratif baskı desenleri, asfalt üzerindeki tuğlanın Arnavut kaldırımı, balıkların arkasındaki Balık kilitli taş Fisco kayrak tarafından tasarlanan herhangi bir desene verilebilir. 1 kg 3 kg 20 kg ve 25 kg paket satılmaktadır. 20 kg Adolin yol çizgi boyası ortalama 80 metrekare boyadır.

Desenli AsfaltAdolin soğuk trafik boyası, tek bileşenli solvent bazlı uzun ömürlü ve dayanıklı bir yol hattı boyasıdır. Güneş ışınlarının, deniz suyunun ve yağmur suyunun olumsuz etkilerine karşı oldukça dayanıklıdır. Akrilik zemin kaplaması, birkaç kattan oluşan bir spor zemin kaplama sistemidir ve beton-asfalt üzerine uygulanabilir. Açık hava sporlarında kullanılan bir tür su bazlı zemin kaplamasıdır ve “sert zemin”olarak bilinir. Asfalt ve beton zemine uygulanır. Kalınlığı 1 5-3mm arasındadır. Akrilik Kaplama Nerede Uygulanır.

Bisiklet Yolu Boyası, Akrilik zemin kaplamaları tenis kortları basketbol sahaları bisiklet yolları voleybol sahaları gibi alanların zeminlerine uygulanır. Alt Kat Ne Olmalı? Akrilik kaplama uygulamak için alt tabaka asfalt veya beton olmalıdır. Zemine %0 5 - %0 10 eğim verilmelidir. Yüzey mümkün olduğunca pürüzsüz olmalıdır. Daha sonra alt kattaki su birikintilerini düzeltmek zordur. Gündoğdu asfalt / renk desenli asfalt / bisiklet yol yapımı bisiklet yol boyası akrilik bisiklet yol kaplaması birkaç kattan oluşmaktadır. İlk olarak, zemin astarı daha sonra malzemeye ve son olarak akrilik boya kaplamasına tamamen uygulanır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri