Birr Hukuk Bürosu

Kayseri Avukat, Yasal bir mülkiyet rejimi olan edinilmiş mallara katılım rejimine ek olarak. Eşlerin mülkiyet ayrımı veya mülkiyet ortaklığı rejimlerinden birini seçme hakkı vardır. Yargıç, çocuğu boşanmadan önce veya boşanma davası sırasında çoğunluk yaşın altındaki eşlerin ve çocukların yararına yargılayabilir. Yoksulluk nafakası: boşanma nedeniyle yoksulluğa düşecek olan parti, kusurun daha şiddetli olmaması koşuluyla, mali gücü ile orantılı olarak nafaka isteyebilir. Katılım ödeneği: çocuklar için eğitimin geleceğini korumak için, eş boşanma kararından sonra çocuğun velayeti verilmeyen çocuklara bir tür ödenek ödemelidir. Nafaka kararına uymayan eş, üç ay hapis cezasına çarptırılabilir. Bununla birlikte, bunu yapmak için önce eşinizle yönetici takibini başlatmanız gerekir. Nafaka icra takibi ve borçlu ve avukat bildirimine rağmen ödenmezse, varsa, icra takibine devam ettiğiniz icra mahkemesine şikayet etmelisiniz.

Kayseri Hukuk Bürosu, Aylık nafaka durumunda, icra emri bildirimi ve şikayet tarihi arasında en az bir aylık nafaka borcu olmalıdır. İcra ve İflas Kanunu hükümleri ile ilgili olarak, icra Mahkemeleri tarafından uygulanan hapis cezalarına başsağlığı denir. Nafaka ihtiyacını karşılamayan, yani nafakayı belirtilen dönemlerde ödemeyen kişi, şikayet üzerine 3 aya kadar hapis cezasına çarptırılır. Nafaka ödenmezse, bir önlem veya yardımcı veya yoksulluk yardımı olsun, şikayet 3 aya kadar hapis cezasına çarptırılacaktır. Nafaka ödenirse, hapis cezası askıya alınacaktır. Buna ek olarak, hapis cezası uygulansa bile, borcunu ödediği takdirde nafaka borçlu serbest bırakılacaktır. Bir erkek ve karısının karı koca yaşayan bir kadın lehine başka bir erkekle evlenmesi mümkün değildir. Şikayetin amacı, eşin boşanması sırasında burada amaçlanan kusurun önlenmesini desteklemek için tarafların statüsünü incelerken Tarafların ekonomik olarak zorlaşmasını önlemek için önlemler almaktır.

Kayseri Boşanma Avukatı, Bu yüzden nafakayı kaldırmaya karar vermemeye karar verdik. İhtiyati tedbir hükmü, yargılama tarihinde haklıdır, bu nedenle yargıç, yargılama tarihinden itibaren ihtiyati tedbiri yargılar. Duruşma tamamlanmadan önce bunu istemediğinizi beyan etmiş olsanız bile, hibe talep etme hakkına sahipsiniz. Ancak, bu durumda, yürütme nafaka değil davanın tarihinden itibaren, isteğinizin tarihinden itibaren karar verilecektir. Boşanma veya ayrılma sırasında yargıç, davanın ilerlemesi sürecinde gerekli önlemleri alır. Yardım, eşlerin geçim kaynağı için geçici bir önlemdir. Bu nedenle, herhangi bir koşul varsa, yargıç sizin adınıza yargıç tarafından yönetilecektir. Bu dava, hakim olan günün değişen sosyal ve ekonomik sorunlarını da değerlendirecektir. Bu değerlendirme sonucunda nafaka artırılabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri