Harpuşta

Harpuşta, Üst yüzeyi açık olan duvar; Don ve yağış etkilerinden korumak için yapılan açık duvar üstlerinin kaplanmasına verilen addır. Kesme taşı beton alüminyum veya mozaikten yapılmıştır. Şimdi sektördeki yeni teknolojilerle kompozit ve polimer olanlar da üretiliyor. Warpushtacının yağmur iniş Kapamalarının ürününün kurulumu kolaydır.İlk olarak yağmur iniş kapaklarının uygulanacağı zemin temizlenir. Yağmur oluğunu çevreleyen yağmur iniş kapakları sabitlenir. Kutu profilleri yağmur iniş kapaklarına konur ve duvara monte edilir. Yağmur iniş kapakları arasındaki bağlantı poliüretan dolgu macunu ile doldurulur.

Harpuşta

Harpuşta, ürünü yağmur iniş Kapamaları maksimum uzunluğu 200 cm olarak üretilmektedir.Bu yağmur iniş kapaklarının her türlü mimari detayın ek yapı olmaksızın çözülmesine izin vererek emsallerine göre uygulandığı anlamına gelir. Harpushtacı mimari projelerde rekabetçi fiyatlarla kaliteli ve estetik çözümler sunmak için pratik son elemanlar üreten bir kuruluştur. Buna ek olarak bina söve Ürün Grubu harpuştalar muadillerine göre oldukça ekonomiktir. Duvarın veya çatı korkuluğunun üst kısımlarında su ve kar birikmesini önlemek için damlalık çıkıntılı elemanlar bir tarafa veya her iki tarafa da orta tarafa eğimlidir. Genellikle parapetlerin yapımında çok kullanılırlar. Binalarda ısı yalıtımı ısı yalıtımı uygulamaları ile giderek daha fazla yapılmalı ve siding parapetleri de bir ısı yalıtım malzemesi olan söve ile kaplanmalıdır.

Harpuşta Nedir?

Harpuşta, Yalıtılmış siding ile parapet kombinasyonunun ağzı açık olduğundan bu bölgelerdeki kar ve su sızıntısına tepki olarak sövelerle makul bir ayrıntıyla kapatılmalıdır. Warpus ta bir söve olarak Mermer Taş CTP cam Pakviyeli Polyester alüminyum ve çinko sürmekte olup bir bütün olarak söve tarafından yönlendirilen kolay ve ısı yalıtım sistemleri ile warpustalar da sürmekte olarak tercih edilmiştir. Bina söve ürün grubunun yanı sıra harpüştaş taki muadillerine göre çok ekonomiktir. İstenilen genişlikte parapet her türlü mimari detayın çözülmesine izin veren özel bir ölçüde ve modelde üretilebilir.

Harpuşta, amacı warpusta nın amacı yapıya en aceleci şekilde girmeden yapı elemanından su ve nemi çıkarmaktır. Bilindiği gibi su yapı elemanına zarar verir ve zaman içindeki gücünü azaltır. Aynı zamanda savaş dış etkilerden yapı elemanını korur. Genellikle yapı elemanının köşelerinde oluşabilecek deformasyonları önler. Warpush montaj aletlerinde JAMB uygulamasının aşamaları çalışma alanına getirilmelidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri