Harpuşta

Harpuşta, Tuğla üzerine serilen harç kenarlara daha yoğun bir şekilde yerleşmek için Malay ile şekillendirilir ve mümkün olduğunca karanlık bir şekilde yayılır. Tuğla Örümcek köşeleri yükselterek devam etmelidir. İp ve su terazileri kullanarak tuğlaların döşenmesi örgü için kolaylık sağlayacaktır. Tuğlanın yan yüzeyine uygulanacak harç ön tarafa sürülmeyecek ve sıkıştırılmayacak şekilde uygulanmalıdır. Sıkışan harç ayrıca yağmur suyunun duvara sızmasını önleyecektir. Pres tuğlası harç üzerine yerleştirilmeli ve Mala kenarından taşan Harç alınmalıdır. Presleme tuğlaları Elle veya hafif vuruşlarla yerleştirilmeli ve tesviye edilmelidir.

Harpuşta

Harpuşta, Tuğla duvarlar inşa ederken basın kullanılmamalıdır. Özellikle yağmurdan etkilenen dış uygulamalarda. Şapkalar montajı kolaydır.İlk olarak Şapkanın uygulanacağı zemin temizlenir. Beton harcı hem başlığın üzerine hem de montajın yapılacağı yere uygulanır. Şapkanın arkasındaki demir bağlantı noktaları montaj alanına doğru açılır. Şapka ima ve doğrulama ile giyilir. Savaşta dış etkiler açık duvarların ve yağmur suyunun üstünü örter örneğin kar suyu gibi Don ve yağışların yan etkilerini önlemek için duvardaki istenmeyen etkilerin kapağın üzerine akmasını sağlar. Harpushta da duvar eyer denir. Taş beton Mermer Mozaik olarak yapılabilir veya metal veya ahşaptan yapılabilir. Ancak her ahşap dayanıklı olmayacaktır. harpuşta2 duvarın veya çatı korkuluklarının üst kısımlarında kullanılan damlalık çıkıntılı elemanlara bir tarafta su.

Harpuşta Nedir?

Harpuşta, Kar birikimini önlemek için ya da ortada iki tarafa eğimli Balıksırtı şeklinde harpuşta denir. Özellikle parapetlerin yapımında kullanılmak için gereklidirler. Harpushtacı mimari projelerde rekabetçi fiyatlarla kaliteli ve estetik çözümler sunmak için pratik son elemanlar üreten bir kuruluştur.Bu sektörde 17 yıllık tecrübesiyle ArtistA polymer prekast panel imalatı yeni bir ürün olan Harpuştacı ile pazarda yerini almaktadır.Daha fazla bilgi ve iletişim için lütfen firmamızın iletişim sayfasından bizimle iletişime geçin. Harpuştacın süpürgelik ve taban ürününün montajı kolaydır.İlk olarak süpürgenin veya tabanın uygulanacağı zemin temizlenir.Süpürgelik veya tabana hem kendi başına hem de montajın yapılacağı yere beton harç uygulanır. Sabitleme ve doğrulama ile süpürgelik veya tabana bağlanır. Süpürgelik veya tabanlar arasındaki Aralık eklem Aparatı ile temizlenir. Süpürgelik veya tabanlar arasındaki bağlantı poliüretan dolgu macunu ile doldurulur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri