Hyster Forklift Yedek Parça ve Servisi Hizmetleri

Forklift Yedek Parça, İşiniz ve aracınız için en iyisi profesyonel ve donanımlı servis atölyelerinde eğitimli uzman teknisyenlerle ve orijinal yedek parçaları kullanarak garantili bir servis hizmetidir. Yukarıdaki videoda görebileceğiniz gibi 15 yaşındaki bir hala R10 Forklift servisi bakım ve onarım sayesinde ilk gün yaptığı gibi işini sorunsuz bir şekilde sürdürecektir. Ana hedefimiz Markalarımızı Türkiye ve komşu ülkelerde lider kılmaktır... Böyle güçlü markalarının yarattığı sinerji hedeflere hizmet edebilir her zamankinden daha basit Bir makine bile ömür boyu maliyetleri azaltmaya yardımcı olur kendilerini kilitler söyleyen Sonmezer Sanayi deneyimi ve en az benim kadar tecrübeli ekibim 22 yıl ile bu büyük oluşumun ortağı ve yöneticisi olmaktan gurur duyuyorum dedi.

Forklift Servisi, Üstün filtreleme sistemi sağlam kavrama paketleri mühürlü elektrik Konnektörleri o halka yüz contaları ve salon etkisi sensörleri hizmet gereksinimlerini azaltır ve düşük işletme maliyetine katkıda bulunur. Tüm servis parçaları hazır. Sumitomo Ammann Hyster markalarıyla inşaat makineleri alanında güçlü bir ivme yaratan TSM Global Türkiye nin lansmanı ile büyük bir vücut gösterisi yaptı. Türkiye nin inşaat gayrimenkul mimarlık Sanayi Sektör profesyonellerinin 1000 den fazla da elde etti fırsat karşılamak için çevreye duyarlı yüksek performanslı yeni ürünler davetli muhteşem geceye katıldı. Japonya nın en büyük üç grubundan biri olan sumitomo kimyadan sanayiye OTOMOTİVDEN finansmana madencilikten ağır sanayiye kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteren TSM Global adı altında Türkiye pazarındaki deneyimini bir araya getirdi.

Hyster Yedek Parça, Türkiye ayrıca Sumitomo Hyster Ammann markalarının satış servis ve yedek parça hizmetlerinden de sorumlu olacak TSM Global ayrıca Irak İran Azerbaycan Gürcistan Kırgızistan Türkmenistan ve Özbekistan pazarlarının bölgesel üssü olacak. TSM Global Hyster Amerika Birleşik Devletleri nin köklü forklift ve istifleme makineleri şirketi ve İsviçre de menşeli asfalt ve yol ekipmanı alanında lider şirket olan Ammann Group un şemsiyesi altında 80 yılı aşkın tecrübesiyle de yer almaktadır. Lansmana İnşaat ve Mimarlık sektöründe çok sayıda konuk katıldı ve Sumitomo İş Makineleri dünya Başkanı Mikio Ide Hyster forklift ve istifleme makineleri Başkan Yardımcısı Frank Ulbrich ammann asfalt ve sıkıştırma ekipmanları CEO su Hans Christian Schneider.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri