STRONG3000 - Toz Transfer - Yedek Yaş Boya Cihazları ve Sistemleri

Toz Transfer Sistemleri, yapılması ve Katkı maddesi satış plastik alanında ve sıvı dozaj pompası satış montaj plastik makineleri bakım ve arıza dolum makinesi üretim tankı imalatı hammadde ve ürün stok çanta ve büyük çanta boşaltma sistemi konveyör bant imalat transfer sistemleri boya otomasyon grubu bakım ve arıza Hizmetleri PLC SCADA ve proses otomasyon sistemleri otomasyon sistemleri için makine ve veri işleme yazılımı karıştırma seviye akış basınç sıcaklık ve ağırlık otomasyon sistemleri otomasyon sistemleri.

Toz Boya Yedek Parçaları, geliştirme gösterge paneli montaj ve elektrik üretimi MCC PLC otomasyon alan kontrol besleme makinesi bakım ve arıza hizmetleri elektrostatik toz boya tamamen kuru bir kaplama sistemidir. Elektrik yüklü zemin reçinesi pigment ve diğer hammadde parçacıklarından oluşur ve boyanacak nesneler üzerine püskürtülür. Sonuç geniş bir renk yelpazesi ve çok dayanıklı ekonomik olarak çevre dostu parlak bir yüzeydir.

Toz Boya Cihazları, Solvent içermeyen yüzey kalitesi dayanıklılık boya geri dönüşüm sisteminin ekonomisi ve çevresel duyarlılığı elektrostatik toz boyayı geleneksel boyadan daha cazip bir alternatif haline getirir. Toz boya uygulaması toz boya uygulaması üç ana adımdan oluşur. Temizleme ve ön işlem toz boya uygulaması pişirme temizleme ve ön işlem boyanacak parça boyama işleminden mükemmel bir sonuç elde etmek için temizlenmeli ve ön işleme tabi tutulmalıdır.

Toz Boya Kabinleri, Parça temizliğinde kullanılan çeşitli yöntemler vardır. Asidik temizleyiciler inorganik safsızlıklar için iyi performans gösterirken alkali temizleyiciler organik safsızlıklara daha uygundur. Yağ tüketen kimyasallar diğer organik safsızlıklar için kullanılır. Fosfatlama genellikle bu temizleme işleminden sonra gereklidir.

Toz Boya Tabancaları, Bununla birlikte mimari uygulamalarda kullanılan alüminyum profiller için kromik asit çözeltisinden geçmek daha iyi sonuçlar verir. Pişirmeden önce toz boyalar toz haline getirilmiş plastik bileşimlerdir ve sonuç olarak toz boyada kullanılan reçineler ıslak boyada kullanılanlardan oldukça farklıdır. Katı reçineler toz boya üretiminde kullanılırken ıslak boyalarda solvent veya suda çözünür reçineler kullanılır.

Yaş Boya Sistemleri, Bu katı reçineler ortam koşullarında ve daha yüksek depolama sıcaklıklarında katı kalmalı ancak ısıtıldığında hızlı bir şekilde eriyerek düşük viskoziteli filmler oluşturmalıdır. ancak polyester boya epoksi kadar başarı sağlamaz. Bu nedenle tribo için üretilen boya kullanılmalıdır. Uygulanan toz boyanın termoplastik karakteri fırının çıkışında soğuduğunda sert bir film oluşturur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri