Strong 3000 - Toz Boya Tesis ve Ekipmanları

Toz Boya Ekipmanları, Fırının iç kısmında havayı homojen ve ayarlanabilir tip hava üfleme ağızları ile dağıtan kanallar vardır. İşletim sisteminin ilkesine göre kapalı devre hava sirkülasyonu kısa sürede istenen sıcaklığa gelir. Sıcaklık kontrolü bir dijital termostat tarafından sağlanır ve yakıt tasarrufu maksimum seviyeye tutulur. Ünite elektrik tesisatı ve elektrik kontrol paneline sahiptir. Isıtma ünitesi toz boya fırınlarının ısıtma ünitesi fırın sıcaklığını genel olarak 250ºC'YE yükseltebilir.

Toz Boya Fırınları, Bu ısıtma hücre dolaşımına izin veren bir santrifüj vantilatör ve brülör veya direnç grubu sisteminden oluşur. Yanma hücresi AISE310 standardı paslanmaz çelik sac ve dikişsiz çelik geçiş borularından oluşan 3 geçişli bir ısı eşanjörü sistemidir. Brülörün takıldığı termoblok servis kapağı gerekirse termoblokun kolayca çıkarılması için tasarlanmıştır. Kapak ve brülör portları ısı transferini en aza indirmek için tasarlanmıştır ve dokunmatik yüzeylerde amyant contalar kullanılmıştır. Toz boya fırında kullanılan sirkülasyon fanı 250ºC sıcaklıkta çalışmak için uygundur.

Toz Boya Tesisleri, Doğrudan bağlı elektrik motoru motor korumalı yalıtımlı panel Fan ve soğutma fanı standart olarak mevcuttur. Bir boya püskürtme makinesinin seçimi boya onarımları yapan herkes için verimlilik ve bitiş kalitesi için çok önemlidir. "Altekma" boya püskürtme makinelerindeki tecrübesini ürettiği ihracat ürünlerine yansıtıyor ve ilk etapta sürdürerek sektördeki ihtiyacı karşılamaya devam ediyor. Uluslararası üne sahip çözüm ortakları ile ürün çeşitliliğini.

Toz Boya Tabancası, arttıran geniş bir ürün yelpazesinde çok sayıda boya makinesinin montaj hizmeti ve yedek parça destek çalışmalarını gerçekleştirmiştir. Sektördeki satış öncesi ve satış sonrası memnuniyetine dayalı güvenilir çözümleriyle sağlam bir konuma ulaşmıştır. Bu bağlamda nitelikli boya makineleri seçiminize rehberlik edebileceğini düşündüğümüz.

Boya Makinası, bazı bilgileri sizinle paylaşmak istedik. Bugün boya püskürtme makineleri uygulama yöntemleri ve kullanıcı ihtiyaçları için birçok farklı özellikleri mevcuttur. Aynı zamanda makineler özel aksesuarlar ve aparatlar ile desteklenir. Bazen doğru boya püskürtme makinesini seçmek sizin için kolay olmayabilir.

Kurutma Fırını, Makinelerin özellikleri ilk bakışta bir çözüm gibi görünse de her uygulama için uygun değildir. Böyle bir durum uygulamanızın kalitesinden ve en önemlisi boya işinizin verimliliğinden zaman kaybetmenizi sağlayabilir. Doğru boya püskürtme makinesini belirlerken birçok unsur dikkate alınır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri