iPhone Ekran Değişimi ve Tamir Hizmetleri

iPhone Ekran Değişimi, Ekran kırılması sorunu ile tekrar karşılaşılmasını engellemek amacıyla telefona temperli cam koruyucu hediye olarak takılır. Biz CepteTamir olarak sadece orijinal ve 2 yıl garantili komple ekran değişimi yapıyoruz bu sayede kullanıcılarımızın hiçbiri ekran değişimi ile ilgili hiçbir sorun yaşamamaktadır. Yapacağınız ekran değişiminin mutlaka orijinal parçalarla yapıldığından ve garantili bir değişim olduğundan emin olmanız gerekiyor. Ayrıca işlem sonunda fatura almanız ilerleyen süreçlerde sizden kaynaklı olmayan problemlerde ücretsiz destek almanız açısından çok önemlidir. Orijinal olmayan ekranlar dokunmatik hassasiyet problemleri ekranda ölü pikseller sararma ve en küçük darbede kırılma gibi sorunlara sebep olmaktadır.

Ekran Değişimi, Eğer ekranınızı hali hazırda orijinal ve garantili bir şekilde tamir ettiyseniz size önerimiz CepteTamirin üstün koruma paketi olan CepteKoruma paketine de sahip olmanız. CepteKoruma paketi ile tamiri yapılmış ürün ilgili firmanın garanti kapsamı dışında kalacaktır. Ancak kullanıcı hatası kaynaklı arızalar garanti kapsamındaki arızaların tamirinden çok daha maliyetli olacağı için garantiyi gözden çıkarmak daha mantıklı olacaktır. CepteKoruma cihazınızın garanti tarafından vereceği tüm onarım işlemlerini de kapsamaktadır.

iPhone Tamiri, paketi ortalama olarak telefon ücretinin %10 %15i kadar ücret değerindedir. Bu anlamda kaskodan daha avantajlı bir fiyata sahip olabilirsiniz. Güncel fiyatlar için mağazaya göz atabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz. Her ne kadar artık Gorilla Glass gibi yeni teknolojilerde olsa ekran koruyucuları da olsa talihsizlik sonucu telefonların ekranları kırılabiliyor. Buda telefonu kullanılmaz hale getiriyor ve ekran değişimi gerektiriyor.LCD ekran ve dokunmatik ekranlar telefonların en hassas parçaları arasında yer alıyor.

Bu nedenle telefon kullanan insanların en çok dikkat ettiği ve önlemler aldığı parça ekranlar oluyor. Gerek ekran koruyucu filmler ile gerekse telefon kılıfları ile alınan önlemler ekranın kırılma olasılığını önemli derecede düşürüyor. Her ne kadar ekranların zarar görmemesi kırılmaması için önlemler alınsa da talihsizlik sonucu birçok telefonun ekranı zarar görebiliyor. Ekran kırılmasa dahi bir süre sonra artık kullanım şekline göre ekran üzerinde çizilmeler oluşabiliyor. Bu tarz durumlarda daha iyi bir kullanım için ya da telefonunuzun çalışması için ekran değiştirme işlemini gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri