Toz Boya ve Emaye Makinaları, Tabanca Hizmetleri

Toz Boya Makinaları, Topraklama ile artı elektrot pozisyonuna boyanacak malzeme bu toz parçacıklarını kendine çeker. Yüzeye ulaşan toz parçacıkları yüzey ile temas sonucu boşaltılır. Bu tür fırınlarda iş parçası konveyör üzerine asıldıktan sonra parçanın kalınlığına ve m2 alanına göre belirli bir hızda pişirilmesi veya kurutulması sağlanır. Bu özellik sayesinde monte edilmesi istenirse kolayca diğer alanlara taşınır. Sektörde yüksek kapasiteye sahip işletmeler tarafından tercih edilmektedir. Tünel tipi u tipi pişirme ve kurutma fırınları sandviç panellerde şasiye monte edilerek demonte halde inşa edilmiştir. Pişirme fırını panelleri standart olarak 150mm yalıtım malzemesi ile izole edilmiştir.

Emaye Kabinler, Fırın panellerinin iç kısmı 50mm taş yünü ve dış kısmı 120mm cam yünü ile yalıtılmıştır. Pişirme fırınlarımızda bu yalıtım özelliği nedeniyle ısı kayıpları minimum seviyeye indirilir. Bu tip fırınlarda giriş ve çıkışlarda iki kayar kapı vardır. bu kapılar parçanın büyüklüğüne göre manuel olarak ayarlanır böylece gereksiz ısı kayıplarından tasarruf edilir. Pişirme fırını istenilen dereceye ulaştığında otomatik olarak sinyal verir ve ısı kontrol panelindeki dijital saat vasıtasıyla 0 250'ye kadar ayarlanabilir.

Emaye Tesisleri, Kullanım alanları yükleme ve boşaltma işlemi konveyör ile gerçekleştirildiğinden pişirme işlemi daha hızlı gerçekleştirilebilir ve böylece yüksek kapasitelerle çalışabilir. Sürekli boyama için uygundur ve bitkiyi durdurmaya gerek kalmadan pişirmeye veya kurutmaya izin verir. Farklı boyutlarda üretilebileceği için çalışma koşullarına uygun modeller hazırlanabilir. Standart renklerimiz paneller için RAL 7038 direği ve bağlantı elemanları için RAL 7039'dur.

Emaye Tabancaları, kademesiz ayarlanmış voltaj sağlayan bir ünitedir. Bu ünite hem manuel tabancalarda hem de otomatik tabancalarda kullanılır. Manuel Toz Boya sistemleri genellikle üreticilerimizin düşük üretim kapasitesine sahip toz boya yapmalarını sağlayan sistemlerdir. Düşük yatırım maliyeti düşük işletme maliyeti kolay kullanım talebe göre kompakt yerleştirme önlemleri sistem manuel kabin ve kutu tipi fırından oluşmaktadır.

Filtreli Kabinler, Elle boyanmış ürünler fırın arabasına asılır ve fırına sürülür. Boyanacak ürünlere göre toz boya kabinlerinin Ürün girişi yönleri fırınlardan arabaya ve ray sistemine değişir. Yarı otomatik Toz Boya sistemleri yarı otomatik toz boya sistemleri manuel boyama sistemleri gibi düşük üretim miktarı ile çalışır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri