Mobil Sağlık Tarama Aracı ve Solunum Fonksiyon Test Cihazı – Fatih Medikal

Mobil Sağlık Tarama Aracı, Kayıttan sonra bilgisayara aktarılır. Ayırt edici konuşma SDS bu test için 25 tek heceli kelime kişinin SRT eşiğinin üzerinde 25dB 40db ekleyerek okunur. Doğru ve yanlış Cevaplanan her kelime sayılır ve doğru cevaplar %4 ile çarpılır ve SDS değeri belirlenir.SDS değeri belirlendikten sonra kaydedilir.Kaydedilen değerler bilgisayara aktarılır. MCL SRT ve rahatsız edici ses seviyesi UCL arasındaki en rahat dinleme seviyesi hastanın en rahat dinleme seviyesidir. SRT + 25dB 40dB.Değer belirlenir ve kaydedilir. Rahatsız edici seviye UCL hastanın verilen şiddetten rahatsız olduğu noktadır. hastanın verilen şiddeti tolere edemeyeceği sağlam bir şiddettir.

Mobil Sağlık Tarama Aracı

Solunum Fonksiyon Test CihazıDeğer belirlenir ve kaydedilir. Timpanometri orta kulak basıncını ölçen bir testtir. SRT SDS UCL MCL değerleri belirlenir ve sonuçlar kaydedilir ve bilgisayara aktarılır. Konuşma SRT almak için eşik hastanın kendisine verilen kelimelerin %50'sini doğru bir şekilde duyabileceği sesin ciddiyetidir. Test aşağıdaki gibi uygulanır ve hastanın saf ses ortalamasının 15DB'SİNE SSO 10db'nin üzerinde 3 hece ile altı kelime verilir. Hasta hepsini doğru bir şekilde tekrarlarsa 5dB şiddeti azalır ve tekrar 3 heceli bir kelime listesi verilir. Bunu doğru bir şekilde tekrarlarsa 5db'ye düşürülerek korunur.

Solunum Fonksiyon Test Cihazı

Mobil Sağlık Aracı, Hasta örneğin 6 kelimeden 2'sini doğru bir şekilde yanıtlayıp %50'nin altına düşerse bir önceki adımda verilen şiddet hastanın SRT skorunu belirleyecek ve kaydedilecektir. Kayıttan sonra bilgisayara aktarılır. Ayırt edici konuşma SDS bu test için 25 tek heceli kelime kişinin SRT eşiğinin üzerinde 25dB 40db ekleyerek okunur. Doğru ve yanlış Cevaplanan her kelime sayılır ve doğru cevaplar %4 ile çarpılır ve SDS değeri belirlenir.

Mobil Sağlık Aracı

SDS değeri belirlendikten sonra kaydedilir. Kaydedilen değerler bilgisayara aktarılır. MCL SRT ve rahatsız edici ses seviyesi UCL arasındaki en rahat dinleme seviyesi hastanın en rahat dinleme seviyesidir. SRT + 25dB 40dB.Değer belirlenir ve kaydedilir. Rahatsız edici seviye UCL hastanın verilen şiddetten rahatsız olduğu noktadır. hastanın verilen şiddeti tolere edemeyeceği sağlam bir şiddettir. Değer belirlenir ve kaydedilir. Timpanometri orta kulak basıncını ölçen bir testtir. Ölçebilmek için kulak zarının bir deliği olmamalıdır. Ağrısız ve ağrısız bir testtir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri