Toz Emaye Tabancası ve Kutu Tipi Fırınları

Kutu Tipi Fırınları, Dört kilo için yüz gram beyaz toz satan web siteleri de var. Yani ortalama fiyatlar satın almadan önce iyi bilinmelidir. Emaye kaplama hatları sprey kabinin otomatik formudur ve bu makineler sadece parlatma sistemlerine değil aynı zamanda bitmiş iş parçalarını çıkarmak için sistemlere de sahiptir. Amaç her zaman bu süreci otomatikleştirmek olmuştur. Bunun nedeni işlemin otomatikleştirilmesi operatörün karşılaştığı sağlık risklerini.

Emaye Tabancası, azaltacaktır çünkü operatörler makineyi dışarıdan işleyebilir. Emaye kaplama hatlarında ön işleme ve kurutma sistemleri de mevcut olmalıdır. İlk endüstriyel emaye kaplama hatları 1960'larda kullanılmaya başlandı.diğer tüm faaliyetlerin otomatik robotlar aracılığıyla gerçekleştirildiği otomobil gövdelerinin üretimi için emaye kaplama hatları devreye alındı.

Emaye Fırını, Toz emaye uygulaması; birçok günlük malzemeyi toz emaye ile emaye etmek mümkündür. Düz parçalar ve daha az girintili parçalar için toz emaye uygulaması Robotik emaye uygulaması ile yapılır ve homojen dağılım göstererek ürün kalitesini arttırır. Bu uygulama yaş emaye daha sağlıklıdır. Daha yüksek mukavemete sahiptir ve geri dönüşümü daha kolaydır. Kazan içi emaye uygulaması; sağlık için kazan içi emaye uygulaması öngörülmüştür. Bu uygulama ıslak emaye döküm ve torna karıştırıcı yardımıyla üst ve alt merkezlerde sabitlenir.

Kurutma Kabini, Bu uygulama sonucunda yaş emayenin kazana karşı tutumunu sağlar ve emaye fırında fırının nihai reaksiyonunu göstererek bitmiş ürün olarak ortaya çıkar. Firmamız başta beyaz eşya sektörü olmak üzere tüm sektörler için anahtar teslimi komple toz emaye sistemleri üretmektedir. Bu sistemde 850 C emaye fırınlar toz emaye kabinler robotlar toz emaye tabancası Yüzey Temizleme hatları toz boya tabancası ve toz boya Merkezi bünyesinde üretilmektedir.

Toz Emaye Ekipmanları, Firmamız bu sektörde 70'den fazla referans ve tecrübeye sahip dünya markaları arasında yer almaktadır. İşinize değer katmak için bu ayrıcalıklı dünyada yerinizi alın. Seramik ve emaye uygulamaları için mükemmel püskürtme tabancası patentli QuickcleanTM kaplama ve özel iğne contaları uzun bir çalışma ömrü için sıcak dövme alüminyum gövde üzerinde mevcuttur. Geleneksel HVLP ve Trans Tech teknolojilerinde bulunan çeşitli hava şapkaları uygulama ihtiyaçlarınız için geniş bir seçim sunar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri