iPhone Batarya, Kasa ve Kamera Değişim Hizmetleri

iPhone Batarya Değişimi, şarj soketi değişimi fiyatı almak için ekibimizle iletişime geçebilir ve ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. 8 iPhone 6 Sensör Değişimi iPhone 6 sensör değişimi gereken durumlarda bizimle iletişime geçebilir gerekli ayrıntıları ve onarım ya da sensör değişim fiyatı alabilirsiniz. Bir arama yapıp telefonu kulağınıza götürdüğünüzde ekran kararmıyorsa sensörünüz bozulmuş demektir. Sensör bozulmasına sebebiyet veren en bariz durum telefonun o bölgesinin darbe almış olmasıdır. Sensör bölgesine gelen darbe sonucu sensör aparatında deformasyonlar oluşur.

iPhone Kasa DeğişimiBu sebeplerden dolayı iPhone 6 sensör değişimi yapmak gerekebilir. iPhone 6 sensör değişimi fiyatı için 9 iPhone 6 Home Tuşu Değişimi iPhone 6 home tuşu değişimi Kadıköydeki şubemizde 15 dakika içerisinde yapılıp teslim edilir. Home Tuşu değişimi yapıldıktan sonra parmak izi okuyucusu çalışmaz. Her parmak izi okuyucu bir telefona özeldir. Bundan ötürü home tuşu değiştirmek parmak izi okuyucusunun çalışmasını sağlamaz fakat Home Tuşu normal çalışma fonksiyonlarını yerine getirir. iPhone 5S home tuşu değişimi fiyatı için servisimizden detaylı bilgi alabilirsiniz. iPhone 6S Parça Değişimi 1 iPhone 6S Ekran Değişimi iPhone 6S ekran değişimi servisimizde 6 ay garantili olarak yapılmaktadır.

iPhone Kamera DeğişimiDokunmatik panelde bir problem varsa ekranın değişmesi gerekmektedir. iPhone 6S ekran işlemi genellikle 15 dakikada tamamlanmaktadır. iPhone 6S iç ekran değişiminin ardından cihaz normal çalışma performansına geri dönecektir. Ekran değişimi yapıldıktan sonra yeni ekranı test etmeniz için size verilir. Ekranın herhangi bir alanında spesifik bir probleme karşılaşmazsanız ya da dokunmatik performansından memnun kalırsanız işlem tamamlanmış olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri