Mobil Sağlık Tarama Aracı ve Solunum Fonksiyon Test Cihazı – Fatih Medikal

Mobil Sağlık Tarama AracıSağlık taramaları yetkili tıbbi personel tarafından gerçekleştirilir. Testler uzman hekimlerimiz tarafından kontrol edildikten sonra sonuçlar iş yerinize gönderilir. İşyeri hekimliği hizmetleri verdiğimiz firmaların raporları işyeri hekimimiz tarafından incelenmekte ve sağlık kontrolleri yapılmaktadır. Sağlık tarama aracımızda PA akciğer grafisi odyometri hemogram solunum fonksiyon testi tetanoz aşısı EKG göz muayenesi tam idrar tahlili kan grubu Kart Porter muayeneleri tüm Biyokimya testleri tüm Mikrobiyoloji testleri sağlanmaktadır. Buna ek olarak tüm laboratuvar testleri iş sağlığı güvenliği yönetmelikleri tarafından öngörülen şekilde gerçekleştirilir. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu sağlık gözetimi.

Solunum Fonksiyon Test Cihazı, Madde 15 işveren a çalışanların iş yerinde maruz kalacakları sağlık ve güvenlik riskleri dikkate alınarak sağlık gözetimine tabi tutulmalarını sağlar. B çalışanlar aşağıdaki durumlarda tıbbi muayene sağlamak için gerekli olan 1 işe girdiklerinde. 2 bir iş değişikliğinde. 3. meslek hastalığı veya sağlığı nedeniyle işten tekrar işten çıkarıldıktan sonra işe geri dönmelerini talep ederlerse. Çalışmanın devam etmesi sırasında Bakanlık tarafından çalışana ve işin niteliğine ve işyerinin tehlike sınıfına göre belirlenen düzenli aralıklarla. İşçi sağlığı taramasının zorunlu göz sağlığı taraması firmamız tarafından karşılanabilir. Akciğer hastalıklarının göğüs bölgesinde bazı kalp rahatsızlıklarının tanısında önemli bir yer olan akciğer radyografisi hemen hemen her sağlık kurumunda bulunan akciğer radyografisinin düşük maliyeti nedeniyle tanı yöntemlerinin ilk satırı arasında birinci sıraya yükseldi ve sonuçları hemen elde edilebilir.

Mobil Sağlık AracıGenel olarak hastanın ayakta durduğu veya yattığı iki durumda alınabilir. Sadece göğüs Röntgenlerine bakarak pnömoni bronşit akciğer tüberkülozu gibi akciğer hastalığı gibi yapısal problemlerin teşhisinden önce gelen kanserler omurganın anormallikleriyle ilgili kalp ile ilgili sorunlar sadece ilk adım olarak. Bu ikinci bozukluk grubunun kesin teşhisi için daha ileri testler yapılmalıdır. Bugün gıda ve sıhhi işler yapan her organizasyon Porter hastalığı taşıyıcı tarama olması gerekir.Solunum yolu hastalıklarının teşhisi için “X-ışını filmi" Porter taraması için ana parametrelerden biridir. Laboratuvarımız bu hizmeti mobil araçlarla ve merkezimizde yürütmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri