Samsung, iPhone ve Huawei Batarya Değişimi

Samsung Batarya DeğişimiŞubemiz Pendik İstanbul konumunda bulunuyor. Hasarlı telefonunuzu elle getirebilir veya isterseniz yerli kargodan ücretsiz olarak alabilirsiniz. Ücretsiz kargo Türkiye de her şehirde mevcuttur. LG g3 ekran değişimi için uygulanan işlemler kaydedilir ve arşivlenir. Değişiklikten sonra garanti süresi ilk günden itibaren başlar. Xiaomi Mİ3 LCD ekran ekranı onarmadan önce şiddetle tavsiye ettiğimiz bazı sorunlar var. Orijinal 1 e yakın kullanımda ekranlar. Onay sizin tarafınızdan verildiğinde önce kırılmaz cam koruyucu hediyeniz takılır ve daha sonra 6 ay Cep Hastanesi imzalı ve imzalı teknik servis garanti kartı hazırlanır.

Huawei Batarya DeğişimiBizimle size telefonları tamir yardımcı olabilir ve yaşadığınız herhangi bir arıza onarmak ve ayrıca telefonlar için bakım yapabilirsiniz. Kadıköy bölgesinde ekran değişim hizmetleri alanında lider firmalardan biri olarak birçok konuda ayrıcalıklı hizmetlerle müşterilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Uzman teknik servisimiz her zaman müşterileriniz için hızlı ve kaliteli çözümler sunar. Teknik servisimizde Sony Xperia ekran değiştirme Videosu Sony Xperia ekranının nasıl değiştirileceği teknisyenlerimiz tarafından daha ayrıntılı olarak incelenmek üzere alınır profesyonel videolar Youtube kanalımıza yüklenir. Örneğin Sony Xperia Z3 ekran değişimini aşağıdaki video aracılığıyla tüm ayrıntılarla izleyebilirsiniz.

iPhone Batarya Değişimisınıf kalitesidir ve seri numaralı ve tam tek parça yani dahili ekran dokunmatik ön cam panelden oluşur. Ekranımı kıran bir dizüstü bilgisayar ekranının fiyatları markadan model boyutuna ve çözünürlüğe kadar kaliteye ve hizmete bağlı olarak değişir. Sony Xperia XZ ekran değiştirme fiyatı Cep Hastanesii tarafından sağlanan 6 aylık teknik servis garantisi ile 450 TL dir. Kullanımınıza bağlı olarak telefonunuzun ekranı kesildiğinde ekran görünebilir. Ancak ön cam yerine tamamen değişir çünkü kırılgan yapıyı terk ederken ön cam ve ekran çok hassastır. Buna ek olarak Asus telefonlarının ekranı diğer birçok marka ve modelden çok daha dayanıklı olmasına rağmen Malasef kırılabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri