Türkiye Obezite Merkezi – Dr Yunus Topal

Türkiye Obezite Merkezi, Her gün veya uzun saatler kas geliştirme faaliyeti yapmak acemilerde kronik ödemelere yol açabilir. Ölçekte kilo kaybını durdurabilir ve ilk 8 hafta boyunca kaslarda ödem gelişir. Kasların net yağsız ağırlığı 8 ila 12 hafta sonra artar. Ancak bu süreden sonra metabolik hızınız artar. O gün günlük aktivitenin harcadığı enerji metabolizmayı hızlandırırken Kas ağırlığı arttığında artan metabolizma hızı sürekli olarak metabolik ivmede bir artışa işaret eder.Kas. Ancak 8 ila 12 hafta boyunca kilo vermeden diyet yapmaya ve egzersiz yapmaya devam edip edemeyeceğinize karar verin. İsterseniz önce diyet yapın ve sadece yağ yakmak için ılımlı egzersiz yapın. Romanizasyon aktivitesini bir ağırlık koruma dönemine aktarın.

Türkiye Obezite Merkezi

Dr Yunus Topal, Yani zayıflamaya çalışırken tempolu yağ yakıyorsun. Ayrıca kilo korumada metabolizma hızlandırabilir. Günlük tüketmeniz gereken suyu azalttıysanız kilo kaybınız yavaşlayabilir ve durabilir. Diyet yapmaya başladığınızda belki de tuz alımınızı biraz daha kısıtlamalısınız. Düzenli su tüketimi ile aşırı tuzlu gıda alımı nedeniyle vücudunuzda tutulan gereksiz sıvıyı hızla kaybedersiniz. Mide Balonlarının Avantajları Nelerdir. Gastrik balon tedavisi genellikle bireyler tarafından tercih edilir çünkü kısa süreli ve geri dönüştürülebilir bir tedavi yöntemidir. Cerrahi olmayan solüsyon noktasında etkili bir tedavi olan gastrik balon yerleştirmenin türleri ve avantajları şunlardır endoskopi ile 15 ila 20 dakika içinde özofagus yoluyla mideye yerleştirilir. Gastrik balon ameliyatından sonra hasta 2 ila 4 saat içinde taburcu edilebilir.

Dr Yunus Topal

Türkiye Obezite Cerrahisi, Cerrahi operasyonların aksine gastrik balon uygulaması tersine çevrilebilir. Midedeki balon özellikle beklenmedik bir yan etki varsa çok kolay bir şekilde çıkarılabilir. Mide balonunun tedavisinde mide de dahil olmak üzere herhangi bir organ ve sistem çalışmasında herhangi bir değişiklik yapılmaz. Ameliyattan sonra kısa sürede yaşam standartlarına uyarlanabilir. Ameliyattan sonra diyet ve egzersiz programları takip edilirse ağırlıktan çabucak kurtulabilir. En Yaygın Mide Küçültme Ameliyatı Nedir?

Türkiye Obezite Cerrahisi

Günümüzde düşük kanıtlanmış risk oranlarına sahip en sık uygulanan gastrik redüksiyon cerrahisi "tüp gastrik cerrahi"dir. 15 yıllık geçmişi olan tüp gastrik cerrahi tıpta "sleeve gastrektomi" olarak adlandırılır. Çağdaş 'gastrik bypass' operasyonunun tedavisi için mide küçültme ameliyatı diğer tür. Ancak gastrik bypass sadece tip 2 diyabet ön planda olduğu ve insülin kullanmak eski ve özellikle çok yüksek obez insanlar özel durumlarda tercih edilir gastrik bypass ameliyatı ilk seçenek olabilir.Bu 2 tekrar kilo alan hastalarda tüp mide ameliyatı yanında.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri