İveco Yetkili Servisi ve Otokar Satış Bayileri

İveco satış bayileri, 80 cm genişliğinde ve fazla 2 m uzun bu yeni yatak özellikleri ahşap kaburgalar ile bir süper rahat yatak ve bir çıkarılabilir geri. Hİ WAY sürümünde üst yatak kolayca açılabilir ve kabine daha fazla alan eklemek için arka duvarın üzerine tamamen katlanabilir. Aynı zamanda tavana monte edilebilen sessiz ve düşük tüketimli bir klima cihazı da bir seçenek olarak mevcuttur ve bu sistem motor çalışmadığında bile rahat bir kabin içi sıcaklık sağlar. Yakıt tasarrufu teknolojileri Ecostralis'te tüketim verimliliğini artırmak için kullanılan çözümler de yeni Stralis'e sunuldu.

İveco yetkili servisi, Bu %7 ila %32 arasında yakıt tasarrufu sağlayan TÜV sertifikasına sahip özel bir teknoloji paketidir. ​ECOSWİTCH maksimum hızı sınırlar ve aracın gerçek yüküne göre motor ve aktarma organlarının performansını optimize eder. ECOFLEET EUROTRONİC otomatik şanzımanın manuel kullanımını kısmen engelleyerek etkin olmayan sürücü davranışını önler. TPMS lastik basıncı İzleme Sistemi lastik basıncı İzleme Sistemi lastikler üzerindeki hava basıncını bu şekilde ölçer ve geliştirilmiş araç güvenliğine uzun lastik ömrüne ve azaltılmış yakıt tüketimine katkıda bulunur.

İveco servis iletişim, Yeni günlük yeni performans yeni günlük kendi sınıfında en iyi performansı sunar. Arkadan çekişli çekiş ve gücü baştan garanti eder. Arkadan çekişli sistem kalkıştan çekiş ve gücü garanti eder. Yeterli motor seçenekleri ve son dişli oranları işin özelliklerine göre yakıt tüketimini optimize eder. Motor gücü değerleri litrelik motorlarda 470 Nm'ye kadar 4 silindirli dizel motorlarda 106 ile 205 Hp maksimum tork değerleri arasında değişmektedir. Yeni günlük sadece ticari araçlar için özel olarak türetilmiş bir dizel motor ile donatılmış tek araçtır.

Otokar bayileri, Bu motorlar tam verimlilikten ödün vermeden çalışma koşulları ve son derece yüksek km için optimize edilmiştir. Geniş ürün yelpazemiz işletmeniz için doğru aracı seçmek için öneriler sunar. Üstyapı uygulamaları da dahil olmak üzere aracın tescilinden operasyonun başlangıcına kadar tüm süreçlerle ilgili 'danışmanınız' anlayışı ile kurulacak uzun vadeli bir ticari dernek için heyecanlıyız. Müşteri Hizmetleri merkezimiz günde 24 saat haftada 7 gün yılda 365 gün parça ve servis desteği sağlamaktadır. Iveco Türkiye'de birinci sınıf ürünler sunmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Bez Çanta Ürünleri